Biolifting Neoderma

De Biolifting van Neoderma.

Een revolutionaire behandeling. De Biolifting is een snelle, ware oppepper voor de vermoeide, gestresste huid en werkt verjongend voor de oogleden, door de vochtafdrijvende werking tegen oogwallen. Tevens geschikt voor toepassing op borsten, handen en buik.

Deze unieke behandeling is gebaseerd op het revolutionaire perfluorcarbon, Blue Blood, en natuurlijke ingrediënten uit de Aloë Vera plant. Deze worden gebruikt in combinatie met collageen en vitamine A en E. De Biolifting kan eenmalig worden toegepast of als kuur. De kuur bestaat uit 6 tot 10 behandelingen, 2 à 3 keer per week.

Het bijzondere van de Neoderma Biolifting is dat deze ook op de oogleden kan worden toegepast. Tevens geschikt voor rokers- en slecht doorbloede huid.

De Biolifting is niet alleen geschikt voor de verslapte en gerimpelde huid, maar ook voor de wat jongere, gestresste vermoeide huid en na veel afvallen.

Voor bruidjes is deze behandeling één dag vóór de trouwerij goed te combineren in één behandeling met de Chinese Kruidenpeeling.

Toepasbaar voor lifting van ooglid of bovenlip in combinatie met een gewone behandeling.

Copyright 2018 Beauty Studio Pure