Cursus Indiase Hoofdmassage

Privé cursus indiase hoofdmassage!

Tijdens de cursus Indiase Hoofdmassage leert u de juiste technieken voor het geven van deze bijzondere massage. Een Indiase hoofdmassage is een massage waarbij het hoofd, de haren, de nek en de schouders aan bod komen. De techniek komt voort uit de Ayurveda. Nek, schouder, hoofd en hoofdhuid komen aan bod.

Veel mensen hebben regelmatig last van hoofdpijn, stress en spanning. Dit hoopt zich op in het hoofd, de nek en de schouders. De blokkades opheffen door deze te masseren zorgt voor directe ontspanning. Tijdens de massage van het hoofd wordt niet alleen voor ontspanning gezorgd, maar ook wordt de doorbloeding gestimuleerd waardoor de afvalstoffen makkelijker en sneller worden afgevoerd. Daarnaast worden de vele energiepunten van het gezicht, de nek en de oren behandeld .

Voor wie is de cursus bedoeld?
Heeft u reeds ervaring in massages en wilt u uw massageaanbod graag uitbreiden, wilt u kennis verkrijgen over Ayurveda en het behandelen van bepaalde (hoofdpijn) klachten of wilt u thuis uw familie of vrienden masseren? Meld u dan nu aan!

Vooropleiding/toelatingseisen
Om de opleiding  te volgen is geen vooropleiding vereist .

Studieduur & lesgeld
1 lesdag van 9:30-13:00. Lesgeld: €99 ,00 inclusief koffie/thee, theorie map en certificaat.

Certificaat
Na het succesvol afronden van de cursus ontvangt u een certificaat.

 

Aanmelden cursus indiase hoofdmassage

Data : in overleg. 

Voor iedere cursus vragen wij een aanbetaling van 50%

Copyright 2018 Beauty Studio Pure