Cursus Penseelmassage

Deze zeer bijzondere vorm van massage is de ultieme manier om te ontspannen.

Een massage waarbij gebruik gemaakt wordt van penselen. Waarbij de doorbloeding wordt gestimuleerd. Door middel van langzame, vloeiende penseelstreken over gelaat, decolleté, schouders en bovenarmen ontstaat een ontspannend effect. Dit effect ontstaat door de prikkeling van de zenuwuiteinden in de huid.

Penseelmassage is een bijzondere ontspannende massage die wordt uitgevoerd op rustgevende muziek met 2 penselen met ultra zacht haar.

Door middel van een ‘kettingreactie’ ontspannen ook de dieper gelegen gezichtsspieren.

Er worden geen huidverschuivingen gemaakt en er komt geen crème of olie aan te pas. Daarom is penseelmassage met name geschikt voor de verouderde huid.

De subtiele aanraking van de penselen zorgt voor een zachte prikkeling van de zenuwuiteinden en stimuleert de vloeistofstromen in het bindweefsel en lymfestelsel. Dit ondersteunt het zelfreinigende en regulerende systeem van de huid.
Penseelmassage zorgt voor ontspanning, vitale uitstraling en beter immuunsysteem.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Voor iedereen die graag wil leren masseren. U hoeft geen vooropleiding te hebben. Ideaal voor degene die werkzaam zijn in de beauty branche, denk aan: wimperstyliste, nagelstyliste enz.

Lestijden cursus penseelmassage:

Van 9:30 uur tot 12:30 uur. Voor deze cursus heeft u een model nodig.

 

Inhoud cursus:

*Theoriemap

*2 penselen

*Certificaat

Kosten cursus:

€95 incl btw, theoriemap, koffie/thee, penselen, officieel certificaat. Aanmelden cursus  penseelmassage

Copyright 2018 Beauty Studio Pure