Dun haar,haaruitval, kale plekjes, of langzaam groeiend haar zijn verleden tijd! Ook geschikt voor wenkbrauwen.

Heeft u last van haaruitval, dunner wordend haar, kale plekken, langzaam groeiend haar of een alopecia areata?

Dan is de hairvitalizer behandeling iets voor u!

Haaruitval is een vervelende aandoening en het komt bij een heel groot percentage mannen en vrouwen voor. Er zijn meerdere vormen van haaruitval met verschillende oorzaken. zowel medisch als genetisch.

De Hair Vitalizer als behandeling bij dunner worden haar, fijn haar ect een een succesvolle behandeling maar niet alleen bij gewone kaalheid, ook vormen van Alopecia kunnen hiermee succesvol behandeld worden. Deze behandeling remt het haarverlies en herstelt nieuwe haargroei, ook op de plekken waar geen haar meer is.

Door middel van speciale peptiden en vitamines wordt nieuw haargroei gestimuleerd. Deze zorgen voor regeneratie van de haarwortels, waardoor het haar weer een boost krijgt! Deze behandeling is tevens ook geschikt voor wenkbrauwen.

Studies hebben aangetoond dat de hairvitalizer behandeling een succes percentage heeft van 90% ! Deze behandeling is zeer doeltreffend en kan zelfs haaruitval voorkomen.

Behandelgebieden:

-Haar

-Wenkbrauwen

-Baard

-Snor

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het kan zijn dat u kiest voor 1 behandeling, na 10-15 dagen  an de 1e behandeling kunt u al resultaat merken in de vorm van donsharen. Echter, zoals ook met sporten, 1 keer is niet genoeg. Wij raden u voor optimaal resultaat een kuur behandeling aan. Dit ligt tussen de 4 tot 8 behandelingen.  U komt dan iedere 5 tot 6 weken bij ons terug voor een behandeling. Aantal behandelingen kunnen variëren per persoon.

Wat zijn de kosten van de behandeling?

Afhankelijk van het gebied. De prijs is vanaf €99. Dit ligt aan de grootte van het gebied. Bijvoorbeeld een groot gebied zoals gehele hoofdhuid kan €195 kosten.

 

 

 

Copyright 2018 Beauty Studio Pure