Indiase hoofdmassage

Indiase hoofdmassage bevordert de nachtrust, het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt versterkt, pijn en stijfheid worden verlicht en stress en vermoeidheid worden verdreven.

Het hoofd, de nek en de schouders zijn belangrijke energiecentra van ons lichaam. Als je gestrest bent of kwaad, dan hoopt de spanning zich op. Later kan zich dat uiten in de vorm van een stijve nek of stijve schouders, vermoeide ogen en soms zelfs haaruitval. Bij de Indiase hoofdmassage wordt er met behulp van stevige en zachte massagebewegingen voor gezorgd dat deze blokkades worden opgeheven en dat deze vervelende spanningsophopingen verlichting krijgen. Maar de effecten ervan zijn niet alleen maar lichamelijk: het werkt ook op psychisch niveau, doordat de geest kalmeert, ontspant en stress bestrijdt. Indiase hoofdmassage rekent op een unieke en bijzondere manier af met de lichamelijke en geestelijke gevolgen van stress.

Naast dat deze massage de nachtrust bevordert, het zelfgenezend vermogen van het lichaam versterkt, pijn en stijfheid verlicht en stress en vermoeidheid verdrijft,  zorgt de behandeling en de olie voor een gezonde, stralende huid en haren.

 

Copyright 2018 Beauty Studio Pure