Try out training wimperextensions

Wimperextensions zijn een regelrechte hit. Je komt het overal tegen. Heb jij een salon, nagelstudio, kapsalon, zonnestudio, ect en wil je graag wimperextensions aanbieden maar weet je nog niet zeker of dit bij je past?

Probeer dan onze try out training wimperextensions!

Op deze trainingsdag leggen wij kort de ins en outs uit en ga je aan de slag op je eigen meegebrachte model.

Aan het einde van de training evalueren we de alles. Wat vond je er van? Ging het je gemakkelijk af? En belangrijker nog: vond je het leuk om te doen en ben je bereid tijd te investeren in een advanced training en op meerdere modellen te oefenen voordat je daadwerkelijk hiermee in de salon mee aan de slag gaat?

Als het antwoord dan een vol mondig ‘ja’ is kun je verder met de opleiding wimperextensions en wie weet als je straks meer dan 6 maanden ervaring hebt zelfs wel russian volume expert worden!

Lijkt dit jou wat?

Geef je dan snel op voor deze training en kom erachter of jij de geboren wimperstyliste bent! Immers kiezen niet voor niks steeds meer salons hiervoor vanwege de omzet en voldoening.

Hoe lang duurt de try out training?

De training duurt ongeveer 3 uur.

Voor wie is deze training geschikt?

Voor iedereen die twijfelt om wimperextensions te gaan doen of omdat je denkt dat je het leuk vind.

Is er een vooropleiding nodig?

Nee zeker niet! Deze training is voor iedereen geschikt. Let wel, je moet wel geduld hebben, en een vaste hand nodig!

Wat als ik heel goed ben in deze training? Wat zijn dan de mogelijkheden?

Super! Daar is deze training voor, om te kijken wat je ervan vindt en hoe je het ervaart om de extensions te zetten. Na deze training kun je dan de volledige opleiding volgen. Wanneer je meer ervaring hebt kun je doorstromen.

Kan ik na deze training al wimperexentions gaan plaatsen bij echte klanten?

Nee, deze training is puur bedoeld om te kijken wat je ervan vind, het gevoel er mee te krijgen en te zien hoe snel je het oppikt. Na deze training kun je altijd nog kiezen voor de opleiding wimperextensions. Deze dag heb je continue 1 op 1 begeleiding, theorie uitleg ect.

 

Wat zijn de kosten van deze training?

De kosten van de training zijn €199 ex btw, op deze dag maken wij gebruik van ons materiaal. (excl lunch). De training duurt ongeveer 3 uur.

Copyright 2018 Beauty Studio Pure