Meest gestelde vragen over wimperextensions

Hoe lang blijven mijn wimperextensions zitten?

Je wimperextensions blijven gemiddeld 6 tot 8 weken zitten. Dit heeft te maken met de natuurlijke uitgroei (groeicyclus) van je eigen wimpers.

Hoe worden de wimpers bevestigd?

Je wimpers worden haartje voor haartje voorzien van een wimperextension. De wimperextensions wordt  met een speciale lijm (formaldehyde vrij) aan je natuurlijke wimper bevestigd.

Hoeveel Wimperextensions worden er per oog geplaatst?

Per oog worden er circa 80 tot 120 extensions geplaatst. Dit is afhankelijk van je eigen natuurlijke wimpers.

Hoe houdt ik mijn Wimperextensions optimaal?

Wij adviseren om iedere 3 weken een opvul (refill) behandeling te laten doen. Door de groeicyclus verlies je van nature je eigen wimpers en daarmee dus ook je extensions. Om een ”Volle look”  te behouden, plaatsen wij nieuwe extensions.

Wat is het voordeel van de een voor een Wimperextensions?

De één voor één wimperextensions zien er volledig natuurlijk uit en het draagcomfort is groot. Voor mensen met kortere wimpers die altijd langere wimpers gewild hebben is dit een ideale oplossing. Altijd mooie wimpers, niet meer voor de spiegel staan om je wimpers van mascara te voorzien. Ook ideaal voor mensen met lenzen of een bril. Perfect voor vakanties!

Is er keuze uit dikte, krul en lengte?

Ja, je bepaald zelf welke extensions je graag geplaatst wilt hebben (lengte , dikte en krul). Natuurlijk adviseren wij je hierbij.

Mag ik douchen en zwemmen met de Wimperextensions?

Ja,je kunt douchen, zwemmen, sporten, etc. Gewoon doen wat je altijd al deed. De wimperextensions zijn dan ook ideaal voor bijvoorbeeld vakantie!

 

Ik heb wimperextensions laten zetten bij een andere salon, maar ik ben er niet tevreden over. Kan ik bij jullie laten opvullen?

Wanneer er een nieuwe set is geplaatst bij een andere salon en je bent er niet tevreden over kun je altijd bij ons langs komen.

Wij verwijderen altijd  de wimpersextensions die door andere salons zijn gezet. Dit doen we met een speciale remover. Hierna plaatsen wij een volledige nieuwe set. U ziet meteen verschil met andere salons!

Beschadigen mijn eigen wimpers?


Nee, je eigen wimpers beschadigen niet, mits deze op de juiste wijze worden aangebracht en de nazorg maatregelen zorgvuldig worden opgevolgd. De natuurlijke wimper zal niet beschadigd raken tenzij deze met opzet eruit worden getrokken terwijl de extensions vastzitten.

Mag ik Mascara gebruiken?


Je kunt mascara gebruiken op waterbasis (bij ons verkrijgbaar) geen olie (olie lost de lijm op). Onze ervaring is dat je geen mascara meer gebruikt omdat je wimpers met deze extensions niet alleen langer maar ook voller zijn.

En als ik de Wimperextensions wil verwijderen?


Je wimperextensions kunnen natuurlijk altijd verwijderd worden. Wij hebben hier een speciale remover voor.

Hoe komt het dat jullie wel  tot 120 haartjes per oog kunnen plaatsen terwijl andere salons maximaal 60 haartjes kunnen zetten?

Wij zetten écht haartje voor haartje. Zelfs op de kleinste en kortste haartjes plaatsen wij een extension. Op die manier heb je een hele volle set. Zo hebben je natuurlijke wimpers ruimte om te groeien.

Andere salons plaatsen maximaal 40 tot 50 extensions per oog. Hieruit kun je concluderen dat er meerdere haartjes aan elkaar vast geplakt zitten. Met als resultaat dat de natuurlijke wimpers geen ruimte hebben en daardoor niet kunnen groeien en schade kunnen aanrichten.

Wat is het verschil tussen one by one wimperextensions en 3D – 6D wimperextensions?

Het verschil tussen one by one en 3D- 6D wimperextensions is de volume. Bij 3D-6D wimperextensions zijn de haartjes dunner en lichter zodat er meerdere wimperextensions op 1 natuurlijke wimper geplaatst kunnen worden, voor een mooi vol en waaier effect. Zonder de natuurlijke wimper te verzwaren. Een uitkomst voor mensen met weinig eigen wimpers om toch een natuulijk vol effect te creëren. Voor de gene die een super vol effect wensen is deze methode ideaal. 

 

 

Copyright 2018 Beauty Studio Pure